Ons aanbod

ArkerpoortVerhuur heeft een aanbod van twee volledig ingerichte ruimtes beschikbaar: de zaal Olivarius en Vergaderruimte 2.8. Lees hieronder meer over de vergaderruimtes en reserveer snel de ruimte die bij u past.

gallerij-aanbod-verhuur

Olivarius

Op zoek naar een locatie voor een grote bijeenkomst? Kies dan voor onze multifunctionele ruimte Olivarius. Met een oppervlakte van 150 m² en plaats voor maar liefst 24 personen is deze ruimte perfect voor grotere groepen. Als u meer personen verwacht, kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Neem contact met ons op en ontdek de flexibiliteit van deze ruimte.

Vergaderruimte 2.8

Voor een kleinschalige vergadering of bijeenkomst is onze Vergaderruimte 2.8 de perfecte keuze. Deze unieke vergaderlocatie heeft plaats voor 2 tot 6 personen en is ideaal voor brainstormsessies, teamoverleggen of zakelijke besprekingen.

Met moderne faciliteiten en een comfortabele setting zorgt vergaderruimte 2.8 voor een productieve en inspirerende omgeving. Boek snel om gebruik te maken van deze fijne ruimte voor uw volgende bijeenkomst.

Centraal gelegen in Nederland, langs de A28

Onze prachtige ruimtes zijn te vinden in Nijkerk, een strategische plek in Midden-Nederland. Met de nabijheid van de A28 en de A1 is ons pand uitstekend bereikbaar per auto, maar ook met het openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar aan beide zijden van het pand, evenals op de stoep aan de voorzijde. Bovendien zijn er speciale parkeerplaatsen voor elektrische voertuigen en een overdekte fietsenstalling aanwezig. Dit maakt onze locatie de ideale keuze voor het huren van een vergaderruimte in Nijkerk. Ontdek zelf de voordelen van onze gunstige ligging en faciliteiten en reserveer vandaag nog een ruimte bij ArkerpoortVerhuur.

Vragen? Neem gerust contact op.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande mogelijkheden of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Contact
033 – 2078078
Adres

Arkerpoort 18
3861 PS Nijkerk

Wilt u teruggebeld worden?