Veelgestelde vragen

We geven graag antwoord op al uw vragen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we alle veelgestelde vragen voor u verzameld.

ArkerpoortVerhuur biedt volledige ingerichte ruimtes voor vergaderingen, trainingen, cursussen, lezingen, workshops etc.

Wij staan voor u klaar van maandag t/m zaterdag van 07:00 tot 22:00 uur.

Helaas niet, de ruimtes bevinden zich namelijk op de eerste verdieping. We beschikken op dit moment nog niet over een lift.

Dit kan zeker! Via de button ”direct reserveren” bovenaan de pagina.

Via ons reserveringsysteem krijgt u direct inzicht in de beschikbaarheid van de ruimtes. U selecteert de desbetreffende ruimte en vervolgens kunt u een datum en tijdstip selecteren. Het systeem laat alleen de beschikbare data en tijden zien.

Ja. U dient eenmalig een account aan te maken, waardoor boekingen in de toekomst ook vlot verlopen door middel van uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Bij uw boeking kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de extra faciliteiten die wij aanbieden. Deze faciliteiten zijn aan te vinken en worden direct meeberekend in de prijs. Indien uw gewenste faciliteit er niet tussen staat, kunt u ons gerust vragen naar de mogelijkheden.

U kunt gratis parkeren aan beide zijden van het gebouw, en er is ook gratis parkeergelegenheid op de stoep aan de voorkant van het pand. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen voor elektrische voertuigen en een overdekte fietsenstalling beschikbaar op de locatie.

Tijdens het reserveren, is het mogelijk om een luxe lunch, frisdrank, hapjesschalen en wat lekkers bij de koffie te selecteren. Mocht uw wens hier niet tussen zitten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Koffie en thee is gratis!

We geven graag antwoord op al uw vragen. Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of neemt u liever persoonlijk contact met ons op? Wij zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens.

E-mail: info@arkerpootverhuur.nl of telefoon: 033 – 2078078

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op via:

E-mail: info@arkerpootverhuur.nl of telefoon: 033 – 2078078

Vragen? Neem gerust contact op.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande mogelijkheden of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Contact
033 – 2078078
Adres

Arkerpoort 18
3861 PS Nijkerk

Wilt u teruggebeld worden?