Olivarius

Ontdek Olivarius, de ruime (150 m²) en veelzijdige zaal in Nijkerk. Geschikt voor diverse doeleinden, zoals cursussen, workshops of trainingen en tevens te gebruiken als vergaderlocatie. Met ruimte voor maar liefst 24 personen.

vergaderruimte-gallerij

ArkerpoortVerhuur

Ons doel is het aanbieden van ruimtes die worden ervaren als gezellig, huiselijk en sfeervol. Naast onze volledig ingerichte ruimtes, voorzien we u graag van een heerlijk kopje koffie of thee. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een heerlijke lunch te verzorgen. Onze klantgerichte aanpak betekent dat we altijd openstaan voor speciale wensen. Geef deze wensen gerust aan ons door en we zorgen voor een passend aanbod.

Volledig uitgeruste ruimte voor zowel grote als kleine bijeenkomsten.
We kunnen met u meedenken bij het verzorgen van catering.
WiFi beschikbaar in de ruimte.
Voldoende gratis parkeerplek direct naast het gebouw.
Inclusief gratis koffie en thee.
Mogelijkheid om presentaties te geven op het grote scherm.

Ruimte huren voor vergaderingen, meetings, trainingen, congressen, examens, cursussen en meer!

De zaal Olivarius is een compleet ingerichte en multifunctionele ruimte die perfect is voor diverse doeleinden. U kunt deze ruimte ook in verschillende tafelopstellingen boeken. Op onze reserveringspagina kunt u de gewenste opstelling selecteren. Daarnaast beschikt de ruimte over een groot beeldscherm (80 inch) dat draadloos kan worden gekoppeld aan bijvoorbeeld uw laptop. Onder het beeldscherm hangt een Sonos Arc voor een prachtig surround geluid in deze vergaderlocatie.

De ruimte is voorzien van comfortabele stoelen waar u gerust de hele dag fijn op kunt zitten. Verder zijn de tafels voorzien van stopcontacten, ideaal om uw laptop of telefoon op te laden. De vergaderlocatie beschikt over een VAV-systeem voor een aangenaam klimaat. Ook beschikt het over mooie verlichtingslijnen die dali gestuurd worden, zodat u de verlichting eenvoudig kunt dimmen via het display.

image_16

Ontvang uw gasten in stijl: een mooie ontvangstruimte

De vergaderlocatie Olivarius beschikt over een mooie en sfeervolle ontvangstruimte. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen moment tijdens uw vergadering of cursus. Met een garderobe, keuken, hoge bartafel en loungehoek kunt u genieten van heerlijke koffie of thee en kunt u zelfs wat lekkers bestellen. Verder kunnen wij een verzorgde lunch aanbieden om uw ervaring bij ons compleet te maken. Tijdens het reserveringsproces kunt u de lunch optie selecteren.

Een impressie

Uitstekende bereikbaarheid: gelegen aan de A28

Onze locatie in Nijkerk is strategisch gelegen aan de A28 en op een steenworp afstand van de A1, waardoor het met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar is vanuit heel Nederland. U kunt kosteloos parkeren aan beide zijkanten van ons pand. Er is ook gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand op de stoep. Bovendien zijn er parkeerplaatsen voor elektrische voertuigen en een overdekte fietsenstalling beschikbaar. Kortom, onze vergaderlocatie in Nijkerk is de ideale plek om een vergader- of trainingsruimte te huren met uitstekende bereikbaarheid.

Vergaderruimte Nijkerk

Wat onze vergaderlocatie in Nijkerk speciaal maakt, is het groene karakter ervan. Wij zijn trots op ons duurzame beleid en hebben geïnvesteerd in zonnepanelen op ons dak. Hierdoor zijn wij een groene en milieuvriendelijke keuze voor uw vergaderingen, trainingen, cursussen workshops, lezingen etc.

Om de dag zo geslaagd mogelijk te maken, kunt u kiezen uit verschillende zaalopstellingen. Ga bijvoorbeeld voor de klassieke theateropstelling voor een presentatie of lezing, waarbij alle deelnemers naar voren gericht zijn. Ga voor de U-vormige opstelling voor een meer interactievere setting, waarbij deelnemers elkaar kunnen aankijken en met elkaar kunnen communiceren. Of kies voor de boardroomopstelling voor een formele en stijlvolle setting. Tijdens het reserveren, ziet u alle mogelijkheden.

Vragen? Neem gerust contact op.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande mogelijkheden of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Contact
033 – 2078078
Adres

Arkerpoort 18
3861 PS Nijkerk

Wilt u teruggebeld worden?