Vergaderruimte 2.8

Welkom bij Vergaderruimte 2.8 – dé ideale plek voor kleinschalige vergaderingen en bijeenkomsten. Onze unieke vergaderlocatie biedt plaats aan 2-6 personen en is perfect voor brainstormsessies, teamoverleggen of zakelijke besprekingen.

gallerij-vergaderruimte-nijkerk

ArkerpoortVerhuur

Bij ons staat gezelligheid, huiselijkheid en sfeer voorop. We bieden prachtig ingerichte ruimtes aan, compleet met heerlijke koffie of thee om uw dag nog aangenamer te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch. Onze klantgerichte aanpak betekent dat we graag aan speciale wensen voldoen. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij zorgen voor een passend aanbod.

Volledig uitgeruste ruimte voor kleine bijeenkomsten.
We kunnen met u meedenken bij het verzorgen van catering.
WiFi beschikbaar in de ruimte.
Voldoende gratis parkeerplek direct naast het gebouw.
Inclusief gratis koffie en thee.
Mogelijkheid om presentaties te geven op het grote scherm.

Ideale ruimte voor vergaderingen

Vergaderruimte 2.8 is een compacte en goed uitgeruste ruimte, welke is voorzien van een robuuste tafel en comfortabele stoelen. De ruimte heeft een groot beeldscherm die u draadloos kunt koppelen met bijvoorbeeld uw laptop. Tevens beschikt de ruimte over een VAV-systeem, dit zorgt voor een aangenaam klimaat. Oftewel, de perfecte plek voor een vergadering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze reserveringspagina.

Vergaderruimte 2.8.1
Kantine

Een sfeervolle pauze: ontdek de mooie kantine

Geniet van onze mooie kantine tijdens uw verblijf in ons pand. U kunt gebruik maken van de koffieautomaat en plaatsnemen aan de verschillende tafels om te genieten van een kopje koffie of thee. Natuurlijk kunt u uw drankjes ook meenemen naar de vergaderruimte zelf. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid op een verzorgde lunch aan, die geserveerd wordt in de kantine met uitzicht op een prachtig stukje Nijkerk. Tijdens het reserveringsproces kunt u de lunch optie selecteren.

Een impressie

Gunstig gelegen vergaderruimte langs de snelweg A28

Ons pand bevindt zich gunstig langs de A28 en op een steenworp afstand van de A1, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is per auto vanuit verschillende richtingen. Daarnaast is onze locatie ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Een groot voordeel van onze vergaderruimte is de parkeergelegenheid. U kunt kosteloos aan beide zijkanten van het pand parkeren, en er is ook gratis parkeergelegenheid op de stoep aan de voorzijde van het pand. Bovendien zijn er parkeerplaatsen beschikbaar voor elektrische voertuigen en is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.

Groen vergaderen in Nijkerk

Wat onze vergaderlocatie zo bijzonder maakt, is het groene karakter ervan. Trots op ons duurzame beleid hebben wij geïnvesteerd in zonnepanelen op ons dak. Hierdoor zijn wij een milieuvriendelijke keuze voor uw vergaderingen, besprekingen en meer!

Vergaderruimte 2.8 in Nijkerk biedt niet alleen een groen karakter, maar ook een comfortabele en professionele omgeving voor uw zakelijke bijeenkomsten. Reserveer vandaag nog!

Vragen? Neem gerust contact op.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande mogelijkheden of vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Contact
033 – 2078078
Adres

Arkerpoort 18
3861 PS Nijkerk

Wilt u teruggebeld worden?